sunnuntai 15. maaliskuuta 2020

Hyvinvointi & immuniteettiboosti

Ensimmäinen viikko työharjoittelua takana olen sekä hyvin inspiroitunut uuden tiedon määrästä.
Näinä aikoina kun monilla yrityksillä asiakkaat vähenevät on täällä hyvinvointi kaupassa , ensimmäisen viikon aikana ollut poikkeuksellisen vilkasta.

Pääsin ensimmäisenä päivänä harjoittelemaan kassaa ja olen tämän viikon aikana jo tutustunut tuotteissiin vaikka paljon on vielä opittavaa. Olen oppinut syöttämään uusia kantaasiakkaita järjestelmään ja purannut kuormaa sekä hyllyttänyt.


Olemme myös viikon aikana puhuneet kaupan visuaalisesta ilmeestä sekä
rakentanut immuniteetti buusteri esillepanon , mihin tein myös flyerin.

Olen myös tehnyt luonnoksia yhdestä isosta mainos slouganista mikä tulee kaupan tiskin taakse.Olen myös todella iloinen siitä että huomaa miten luontevalta tuntuu työskenellä kaupassa missä yrityksen sekä useimmiten asiakkaiden arvomailmat kohtaa.

Toinen todella kiva asia oli loppuviikosta se että minut esiteltiin markkinointi tiimille ja ensiviikolla minulla on siellä puolella myös hommia mistä kerron myöhemmin lisää.

Olen jo entuudestaan tutustunut moniin tuotteisiin mitä kaupassa myydään mutta on myös paljon uusia kivoja tuotteita esim heidän omat maahantuonnit , kaupassa on todella laaja valikoima tuotteita eri brändeiltä.

Immuniteetti boosti esillepano

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyvinvointi & immuniteettiboosti

Ensimmäinen viikko työharjoittelua takana olen sekä hyvin inspiroitunut uuden tiedon määrästä. Näinä aikoina kun monilla yrityksillä asiakk...