sunnuntai 15. maaliskuuta 2020

Esittelyssä Pur Hyvinvointikauppa & Farmasia

PUR HYVINVOINTI KAUPPA 

PUR Hyvinvointi kauppa on terveyteen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin erikoistunut myymälä. 
Helsingistä löytyy kaksi kivijalka myymälää. Pur hyvinvointi sekä myös farmasia joka on erikoistunut homeopatiaan , voit farmasiassa myös varata homeopaatille ajan. 

Pur hyvinvoinnin valikoimaan löytyy , Luonnonmukaisia tuotteita terveyteen myös pieni valikoima homeopatiaa, superfoodia ja ekologisia tavaroita sekä luonnon kosmetiikkaa. Myymälällä on myös verkko kauppa ja hoitola. 

Myymälä on jaettu 4 eri osaan. 


  • Koti 
  • Homeopaattiset 
  • Ayurveda
  • Kauneus 

ARVOT 

"
  1. Asiantuntijuus: haluamme tarjota mahdollisimman asiantuntevaa palvelua, jonka vuoksi sinua palvelevat myymälöissämme alansa koulutetut erikoisosaajat.
  2. Asiakaslähtöisyys: pyrimme kehittämään toimintaamme asiakaspalautteen mukaisesti.
  3. Eettisyys ja ekologisuus: pyrimme selvittämään tuotteiden tuotantoprosessit ennen valikoimaan ottoa ja varmistumaan niiden ekologisuudesta ja eettisyydestä. Pyrimme myös omassa toiminnassamme minimoimaan jätteiden määrää ja energiankulutusta. "
Myymälässä työskentelee Myymälä päälikkö ja noin 3 työntekijää. Myymälällö on oma markkinointi tiimi joka vastaa koko kaupan markkinoinnista , somesta, tuotekuvista , blogista yms. 


Lisää kuvateksti
Pur Hyvinvointikauppa 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google garage kurssit, toiminta digitaalisessa ymspäristössä

Google garage tehtävät.  Digtitaalisen hyvinvoinnin perusteet, että teknologian käyttö ja ihmesuhteet sen ulkopuolella ovat tasapainossa.  P...