keskiviikko 26. helmikuuta 2020

Bohemian wedding part 1

Asiakkaana Bohemiset häät 

Lähdin tutkimaan hää trendejä ja häiden graaffisia ilmeitä. 

Värit 

Tänä vuonna hää väreissä esintyi haaleat vaaleanpunaiset sävyt jotka uskon olevan varmasti aika pysyvä väri häissä jos ei ole tiettyä teemaa. Myös vaaleat  värit tulivat esiin ja erillaiset nude sävyt.





Hääkortit , Save the date & trendit 

Hääkorteissa oli myös samoja edellä mainittuja värejä ja kukkasi kortteja näkyi eri lähtöön , ilokseni huomasin myös nousevana trendinä että hääkortteja sekä save the date kortteja, 
painetaan Ecoloogiselle paperille. 
Myös Kuiva kukat ovat hyvin trendikkäitä ja se näkyy niin myös hää somisteissa sekä joihinkin hää kortteihin oltiin vahaleiman alle laitettu kuivakukka. 



Tutkin tässä myös hää korttien kokoja jotka vaihteli A 7 - A 5 välillä. 





Kutsukortti koot A4 A5 A6 






Mitkä on boheemiset häät ? 


Minun käsitykseni boheemisista häistä ovat , tyyliltään rennot , ehkä vähän luonnonläheiset , siellä saattaa soittaa live bändi ja häitä voi viettää joko merenranta tunnelmassa tai enemmän festivaali tyyppisissä tunnelmissa.  Yleensä isot kukka seppeleet päässä ovat hyvin tyypillisiä bohemissa häissä. Hääpuku on ylensä perinteisen valkoinen mutta saattaa olla enemmän rento ja leikittelevä esim vinage tai jossai jotain pitsi yksityis kohtaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google garage kurssit, toiminta digitaalisessa ymspäristössä

Google garage tehtävät.  Digtitaalisen hyvinvoinnin perusteet, että teknologian käyttö ja ihmesuhteet sen ulkopuolella ovat tasapainossa.  P...