maanantai 2. marraskuuta 2020

Valmis Bizarren myymälä

 Suunnittelu työn jälkeen alkoi toteutus ja sen lisäksi paljon uutta talvisesonki tuotteita.

Tässä oli matkalla monta välivaihetta ennen valmistumista. Myymälä oli välillä pakko saada "väli kuntoon" jottta myyntiä saatiin kuitenkin jatkettua sen takia järjestin monesti paikkoja uudestaan vaikka viso oli koko aikana sama. 


Suunnittelin koruille uudet hyllyt joista asiakas saa helpoiten katseltu niitä. Hyllyt ovat avohyllyjä jotka ovat puulaudasta thety níitä tuli 2 kappaletta. Halusin seinään myös lisää koruteineitä. 

Myymälän sisäänkäynnissä on esillepano piste jossa on hajukynttilöitä ja  kyhtyjä myös kynttilöiden tuoksu houkuttaa asiakkaan peremälle myymälään sen lisäksi että se näyttää kotoisalta näin talvi sesongin aikana. 

"Tuotteiden esillepano Tuotteiden esillepanokokonaisuudella tarkoitetaan organisoitua myyntiesittelyä. Kansainvälisesti se tunnetaan merchandise presentation nimellä, jolla viitataan sekä esittelyyn että kaupalliseen tuotteeseen. Esillepanon tehtävänä on herättää mielenkiintoa ja huomiota sekä olla kaupallinen ja saada asiakkaan ostohalu heräämään. Ensivaikutelma ja kiinnostus, jonka myymälän näyteikkuna herättää, tulisi jatkua myös myymäläympäristössä. Olisi huomioitava, että tärkeimmät tuotekokonaisuudet säilyvät saman ilmeisinä ja samassa värimaailmassa aina näyteikkunasta myymälään saakka. Tämä korostaa tuotteiden ympärille luotua imagoa. "




Myymälänsisäänkäynti esillepano Tuoksukynttilät & lyhdyt 

Esillepano myymälän keskellä Alpakka lapaset & joulu käsintehty suklaa 
Lisää kuvateksti







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google garage kurssit, toiminta digitaalisessa ymspäristössä

Google garage tehtävät.  Digtitaalisen hyvinvoinnin perusteet, että teknologian käyttö ja ihmesuhteet sen ulkopuolella ovat tasapainossa.  P...